Vakantiewoningen in:


Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Nieuw geplaatst

Bekijk deze vakantiewoning
Casa Kakelbont

Casa Kakelbont

Costa Blanca

Spanje

Meer informatieSauti njiwa

Sauti njiwa

Land:Tanzania
Plaats:Mwanza
Streek:Mwanza
Telefoonnummer:0255628044974
Mobielnummer:0031655106760
Accommodatie:vrijstaand
Accommodatietype:particuliere vakantiewoning
Max. aantal personen:4
Kamers:4
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Prijs per week vanaf: € 175.00
Bekeken:94 keer

EXTRA INFORMATIE

Op een vakantiepark:Nee
Dichtbij Zee:Nee
Huisdieren toegestaan:Nee
Internet:Ja
Wasmachine:Ja
Afwasmachine:Nee
Magnetron:Nee
Televisie:Nee
Airco:Ja
Prive Tuin:Ja
Barbecue aanwezig:Nee
Garage:Ja
Kindvriendelijk:Ja
Sauna:Nee
Roken toegestaan:Nee

Omschrijving vakantiewoning

Het vrijstaande, veilige huis is een romantische houten bungalow met een hele grote veranda, gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer en twee toiletten. Daarnaast zijn er een rustig kantoor van Mindful Adventure en twee slaapkamers. Het is geschikt voor maximaal twee stellen, een familie, maar alleen kan ook. Er is wifi, een geluidsinstallatie maar geen televisie. Het huis ligt dichtbij het centrum en vlakbij het meer.
De tuin staat vol fruitbomen en bloemen en vibreert van vogelleven; kwikstaartjes, zonnevogeltjes, duiven, ibissen, ijsvogeltjes en bijeneters. Ook vind je er kleurige hagedissen. Een roofvogelpaar vliegt op en af van het nest en regelmatig komen er vervet aapjes langs springen van boom tot boom om mandarijntjes te pikken. De veranda en tuin staan centraal want je leeft buiten in Tanzania. Er is veel te doen in en om Mwanza: wandelen, wildparken als Serengeti en Rubondo, muziek avonden, heerlijk buiten eten, relaxen op het strand, boottochtjes en meer.
Het huis wordt bewaakt door drie leuke honden en de twee katten maken het dierenrijk compleet. Je moet dus wel van planten, bomen en dieren houden om je heen. Het ligt dichtbij het centrum, vlakbij het Victoriameer en om de hoek is een groot zwembad. Ook organiseert Alina desgewenst 3 keer per week meditatie- en bewegings-ochtenden (1 - 1.15 uur) in de tuin.
Ideaal voor een winterbreak om aan de virusgekte in Europa te ontsnappen.

EXTRA INFORMATIE KEUKEN

Je maakt gebruik van een gezamenlijke keuken. Er is een ruim opslaghok waar je plek krijgt en een eerste klas ijskast. Je zorgt zelf voor je eten maar kunt daarin ook een beroep doen op Leonarda die 5 dagen per week het huis verzorgt en heerlijk kan koken. Ook kunnen gezamenlijke maaltijden georganiseerd worden.

EXTRA INFORMATIE WOONKAMER

De woonkamer is een gezellige ruimte met bank en comfortabele stoel en een warm rood vloerkleed. Echter je zult eerder de veranda als woon- en eetkamer gaan ervaren.

EXTRA INFORMATIE SLAAPKAMER

Er zijn twee gezellige slaapkamers met tweepersoonsbedden. 's Ochtends word je wakker van de vogelconcerten om je heen. Als je uit het raam kijkt, zie je bomen en tropische planten wiegen kalmpjes heen en weer.

EXTRA INFORMATIE BADKAMER

De bescheiden gedeelde badkamer heeft een douche met warm water, een toilet en een wasbak. De badkamer wordt goed schoongehouden in het tropische klimaat. Er is nog een extra wc met wasbak.

Neem contact op met de verhuurder

Om deze vakantiewoning te boeken kunt u contact opnemen met de eigenaar door op onderstaande knop te klikken, bovenaan de pagina de eigen website van de verhuurder bezoeken, of telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen

Terug naar overzichtspagina