Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Trabada

Natuurhuisje in Trabada

Land:Spanje
Plaats:Trabada
Streek:Galicië
Max. aantal personen:4
Prijs per week vanaf: € 190.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving vakantiewoning

Open haard

Vrijstaand vakantiehuis van 170 m2, met 1000 m2 tuin, gebouwd in natuursteen en met een dak in leisteen. De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit en de inrichting is zorgvuldig gedetailleerd en exquise, met originele en gerecyclede materialen. Het huis is voorzien van alle comfort en heeft een achterporch en een zeer grote tuin, uitgerust om buiten te eten, te ontspannen en te genieten van de omgeving. De sfeer van het huis is gezellig, ruim en ontspannend. Ideaal voor 4 personen.
Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond is er een complete keuken, met een aangrenzende eetkamer en twee grote onafhankelijke woonkamers met panoramische ramen en een prachtig uitzicht, een ingebouwde kledingkast en een toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers met tweepersoonsbedden, een grote ingebouwde kledingkast met een wasmachine en een grote badkamer met een apart ligbad en regendouche.

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over deze particuliere vakantiewoning kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze vakantiewoning is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina