Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Happy Holiday

Happy Holiday

Land:Slovenie
Plaats:Radmirje
Streek:Centraal Slovenie
Telefoonnummer:0038631831415
Accommodatie:vakantiehuis
Accommodatietype:alleenstaand huis
Woning:120 M2
Oppervlakte perceel:4000 M2
Max. aantal personen:6
Kamers:2
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Prijs per week vanaf: € 400.00
Bekeken:2760 keer

EXTRA INFORMATIE

Op een vakantiepark:Nee
Dichtbij Zee:Nee
Huisdieren toegestaan:Nee
Internet:Nee
Wasmachine:Ja
Afwasmachine:Nee
Magnetron:Ja
Televisie:Ja
Airco:Nee
Barbecue aanwezig:Ja
Garage:Ja
Kindvriendelijk:Ja
Sauna:Ja
Roken toegestaan:Nee

Omschrijving vakantiewoning

Algemeen
Dit modern ingerichte huis ligt aan het einde van een 50 meter lange doodlopende macadam weg. Tot aan deze macadam weg is het een mooie asfaltweg. Het huis ligt ongeveer 2 km buiten het dorp en ziet uit over een licht hellende helling met fruitbomen waar een kleine kudde schapen graast en men regelmatig een paar hertjes ziet grazen.
Het huis bestaat uit een grote open keuken met eethoek. Via een open verbinding komt men in de woonkamer met radio en TV. De Tv heeft alleen Duitse en Oostenrijkse programma's via de satelliet schotel. Door deze kamer gaat men via de draaitrap naar de boven verdieping met twee ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een twee persoons bed en de andere slaapkamer heeft twee 2 persoons bedden. Beide slaapkamers hebben een eigen balkon. De Badkamer toilet en sauna vind men op de beneden verdieping. De uitrusting in de keuken ziet U op bijgaande foto's. Mobiele telefoons hebben uitstekende ontvangst. Internet is niet aanwezig doch in de meeste dorps cafeetjes kunt U gratis van hun Wifi gebruik maken.

Vakantiewoning Happy Holiday op Kaart

Neem contact op met de verhuurder

Om deze vakantiewoning te boeken kunt u contact opnemen met de eigenaar door op onderstaande knop te klikken, bovenaan de pagina de eigen website van de verhuurder bezoeken (Bekijk prijs en beschikbaarheid) of telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen

Terug naar overzichtspagina