Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Rogos - Rogos - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 5 persoons

Als u op zoek bent naar een huis met wifi en volledige elektriciteit is dit het niet...!


Natuurhuisje in Andros Cyclades - Andros Cyclades - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 2 persoons

Dit kleine gezellige nest heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed 1,40x2,00 een badkamer met douche, een hanger voor kleding en een kleine bank met met een plaats om kleding op te bergen. Buiten is er een buitenkeuken, uitgerust om uw lunch of diner te bereiden.


Natuurhuisje in Poiessa - Poiessa - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 3 persoons

Dit natuurhuisjeis een landelijke boerderij van het prachtige eiland Kea 4 km van de zee, winkels en restaurants, met twee kamers een pergola, een keuken, een doucheruimte en een stegadi waar de oude bewoners leefden met zonnepanelen voor licht en lading, een koelkast op gas met warm zonnewarm water, regenwater uit een cisterna, gemakkelijke toegang tot de hoofdstad en de haven, een uur varen vanaf de haven van Lavrio, en een uur vanaf het vliegveld van Athene.


Natuurhuisje in Syros - Syros - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 6 persoons

Het is een mooi en ecologisch kindvriendelijk natuurhuisje in de natuur, met een grote tuin vol bloemen en bomen en een klein zwembad dat zeer geschikt is voor kinderen.


Natuurhuisje in Rhodes - Rhodes - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 4 persoons

Omringd door een olijfbomenboerderij, siert de enige en zeldzame Pistacheboom de hoofdingang van dit huis. Eigenlijk is dit een huis in absolute harmonie met zijn natuurlijke omgeving: de bodem en de zon zullen uw woning zijn terwijl u geniet van een eenvoudige en functionele accommodatie. Laat u inspireren door dit pure landelijke leefritme. Geef uw lichaam en geest energie in deze energieke omgeving. Luister naar de rustgevende geluiden van de natuur, dans onder de zon, proef elk moment van...


Natuurhuisje in Agios Nektarios - Agios Nektarios - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 3 persoons

The house is a 50 sq m house with two bedrooms, suitable for families, couples or group of four. Every bedroom and the living room have their own balconies with open view to the garden and the mountain.The fully equiped kitchen and the relaxing living room makes you feel comfortable and cosy from the moment you walk in and for all your stay.


Natuurhuisje in Lichnaftia - Lichnaftia - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 4 persoons

We hebben een nieuw huisje en we zijn zo blij. Helaas kunnen we daar de komende maanden niet heen. Daarom bieden we het hier aan. Het huis ligt in de Lichnaftia-vallei, prachtig verscholen tussen bergen en zee. Het huis is gebouwd in natuurlijke materialen. De tuin is ruw en heeft de typische begroeiing van het eiland, de terrassen liggen verspreid over verschillende niveaus.


Natuurhuisje in Serifos - Serifos - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 5 persoons

Onvoorspelbaar en bescheiden, met drie frisse slaapkamers, elk met een uitzicht, omgeven door een weelderige tuin van 1.500 meter en twee uitzonderlijke privé binnenplaatsen met een prachtig uitzicht; verwelkomt tot vijf personen. De reiziger die de schoonheid van de eenvoud en de esthetiek van de natuur waardeert, kan de opbeurende magie van dit literaire authentieke landhuis ervaren met alle geliefde ambachten die erbij betrokken zijn.


Natuurhuisje in LIPSI - LIPSI - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 8 persoons

De woning bestaat uit een villa van ongeveer 130 m², verdeeld over twee verdiepingen, en een dependance van ongeveer 30 m², op een perceel van 4.000 m². Het natuurhuisje is gelegen op 100 meter van het strand van Turkomnima. Villa: 3 tweepersoonskamers met 180x200 bedden en 3 badkamers met douche, verwarmd handdoekenrek en bidet. Dependance: tweepersoonskamer met 180x200 bedden (of twee eenpersoonsbedden), woonkamer met bank en kookhoek, badkamer met douche, alle kamers kijken uit op de zee...


Natuurhuisje in Gavrion - Gavrion - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 2 persoons

Het is een stenen huisje, gebouwd rond 1600 en 5 jaar geleden gerenoveerd. Het is koel in de zomer, en zeer rustig, gebouwd op een 5 hectare groot landgoed, beplant met fruitbomen en groenten.