Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Kommetjie - Kommetjie - West-Kaap - Zuid-Afrika - 8 persoons

Natuurhuisje met zeezicht met vier slaapkamers en acht bedden en 3,5 badkamers. Verwarmd (warmtepomp) privé zwembad. Het mooie zandstrand ligt op minder dan 50 meter afstand. 24-uurs beveiligingsservice op Klein Slangkop Eco Estate. Het huis ligt bijna aan het einde van een doodlopende weg, ongeveer 40 kilometer naar Kaapstad en ongeveer 34 kilometer naar Kaap de Goede Hoop. Restaurants en kleine winkels liggen op ongeveer twee kilometer afstand, een groot winkelcentrum is op weg naar Kaapstad...


Natuurhuisje in George - George - West-Kaap - Zuid-Afrika - 6 persoons

We hebben 4 huizen gelegen op een 42 hectare groot privé natuurreservaat. Elk huis is geschikt voor 6 personen, maximaal 4 volwassenen per huis met een zolderkamer voor kinderen. Elk huis heeft een groot dek, een eigen barbecueplaats en een woonkamer en keuken. Een grote hoofdkamer met een Queensize bed, en een tweepersoonskamer ernaast, evenals de zolderkamer met twee eenpersoonsbedden. Een grote badkamer met bad en douche en een buitendouche.


Natuurhuisje in Wilderness - Wilderness - West-Kaap - Zuid-Afrika - 6 persoons

Afgelegen, privé en rustig gelegen op een 42 hectare groot privé natuurreservaat, aan 3 zijden omgeven door het Garden Route National Park.Off-grid, met stroomvoorziening door zonne-energie en kleine windturbines, is Reflections perfect voor de Eco-bewuste reiziger. Elk huis heeft 2 grote kamers met een extra zolderkamer voor kinderen. Een groot wikkeldek en een eigen barbecueplaats integreren zich in de natuur.  


1 |