Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Prauliena - Prauliena - Vidzeme - Letland - 6 persoons

Het natuurhuisje biedt niet alleen een prachtige locatie in een indrukwekkend, natuurlijk landschap met uitzicht op de zwemvijver. Het is ook rijk aan eeuwen geschiedenis. De inrichting is comfortabel en rustiek tegelijk, zodat optimaal van het verblijf kan worden genoten. In de onmiddellijke omgeving is een kleine boerderij, waarvan de dieren altijd blij zijn om u te ontvangen.


Natuurhuisje in Jaunlidumnieki - Jaunlidumnieki - Vidzeme - Letland - 2 persoons

Op 15 kilometer van Sigulda hebben de verhuurders een mooi houten natuurhuisje gemaakt, waar je gevarieerde activiteiten kunt vinden. Ze vinden het fijn dat je hier aan de rivier kunt ontspannen en kunt genieten van de nabijheid van de natuur. Er zijn grote eiken en een grote tuin om s avonds te barbecueën.


Natuurhuisje in Saulkrasti - Saulkrasti - Vidzeme - Letland - 2 persoons

Dit Ecohouse is een prachtig staaltje van uniek design en een gezamenlijk project van twee dochters die beide in Nederland wonen en hun moeder hebben geholpen met de bouw van dit droomhuis. Hier kunt u werken, ontspannen en genieten van een houten sauna en jacuzzi*. Het huis is ontworpen door de Nederlandse art director Chaim Kwakman en volledig zelfgebouwd door de Letse kunstenaar en uw gastheer, Daina. Dit optische-illusiehuis is de perfecte plek om van de natuur te genieten, de lokale...


1 |