Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Saulkrasti - Saulkrasti - Vidzeme - Letland - 2 persoons

Dit Ecohouse is een uniek designwonder en een gezamenlijk familieproject (de actuele foto 's van het volledig voltooide huis worden in juni bijgewerkt). Hier kunt u werken, ontspannen, genieten van een houten sauna en een jacuzzi. Het is een concept van de Nederlandse art director, Chaim Kwakman, ontworpen en volledig zelf gebouwd door de Letse kunstenaar en uw gastheer, Daina. Dit piepkleine optisch-illusiehuis is een perfecte, op afstand werkende en chill ruimte. Gelegen in de tuin van...


Natuurhuisje in Jaunlidumnieki - Jaunlidumnieki - Vidzeme - Letland - 2 persoons

Op 15 kilometer van Sigulda hebben de verhuurders een mooi houten natuurhuisje gemaakt, waar je gevarieerde activiteiten kunt vinden. Ze vinden het fijn dat je hier aan de rivier kunt ontspannen en kunt genieten van de nabijheid van de natuur. Er zijn grote eiken en een grote tuin om s avonds te barbecueën.


Natuurhuisje in Prauliena - Prauliena - Vidzeme - Letland - 6 persoons

Het natuurhuisje biedt niet alleen een prachtige locatie in een indrukwekkend, natuurlijk landschap met uitzicht op de zwemvijver. Het is ook rijk aan eeuwen geschiedenis. De inrichting is comfortabel en rustiek tegelijk, zodat optimaal van het verblijf kan worden genoten. In de onmiddellijke omgeving is een kleine boerderij, waarvan de dieren altijd blij zijn om u te ontvangen.


1 |