Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Sant'Anna Arresi (CI) - Sant'Anna Arresi (CI) - Sardinië - Italië - 5 persoons

Natuurhuisje in het groen met een perceel van 2 hectare in de buurt van de zee in het zuiden van Sardinië.


Natuurhuisje in calasetta - calasetta - Sardinië - Italië - 6 persoons

Rustiek natuurhuisje met een grote tuin, in een rustige vallei .... een woonkamer met keuken, drie slaapkamers en een badkamer, veel ruimte en groen op korte afstand van de klif en acht kilometer van het dorp, een plek van rust en ontspanning! De woning is een huis uit die tijd, onderhouden in de geest maar vernieuwd in het comfort! Het is geschikt voor maximaal 6 personen (beter 4 volwassenen en 2 kinderen!). het dorp Calasetta met winkels, restaurants en bars ligt op slechts 15 minuten...


Natuurhuisje in Loiri Porto San Paolo - Loiri Porto San Paolo - Sardinië - Italië - 3 persoons

Onze comfortabele kamers in dit natuurhuisje hebben een eigen badkamer, eigen ingang, koelkast, verwarming en lucht, en alle comfort van thuis om jouw verblijf aangenaam en rustgevend te maken.


Natuurhuisje in Loiri Porto San Paolo - Loiri Porto San Paolo - Sardinië - Italië - 3 persoons

Onze comfortabele kamers in dit natuurhuisje hebben een eigen badkamer, eigen ingang, koelkast, verwarming en lucht, en alle comfort van thuis om jouw verblijf aangenaam en rustgevend te maken. Alle kamers zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een handicap, sommige badkamers hebben ook faciliteiten voor mensen met een handicap.


Natuurhuisje in Is Garaus - Is Garaus - Sardinië - Italië - 2 persoons

Hallo, het huis is gelegen in het zuidwesten van Sardinië. De stilte met het gezang van de vogels, de fan van de meester. De stranden zijn het vlaggenschip, maar de paden op de verschillende paden zijn niet minder. De archeologische getuigenissen zijn talrijk, van de nuraghi tot de domus de janas en eindigend met de Fenicisch-Punische.  


Natuurhuisje in Su canale - Su canale - Sardinië - Italië - 2 persoons

Oude gerenoveerde Stazzo Gelegen in het midden van een reservaat, bieden wij u de mogelijkheid om een vakantie door te brengen in volledige rust, voor degenen die moeten loskoppelen is ideaal We zijn op hetzelfde punt in de buurt van de steden Olbia (16km) en Monti (8 km)


Natuurhuisje in Cala Gonone - Cala Gonone - Sardinië - Italië - 3 persoons

Breng uw vakantie veilig door, weg van de mensen, weg van het coronavirus, in een volledig gezuiverde omgeving, met een groot landschap en een solarium. Onafhankelijk landhuis in een prachtige vallei met een betoverend natuurlandschap, weg van de chaos, perfecte plek om te ontspannen. Deze volledig zelfstandige woning bestaat uit een slaapkamer, een badkamer met douche en een woonkamer/keuken. Alle kamers zijn typisch ingericht met een traditioneel rieten plafond.


Natuurhuisje in Loiri Porto San Paolo - Loiri Porto San Paolo - Sardinië - Italië - 3 persoons

Onze comfortabele kamers hebben een eigen badkamer, eigen ingang, koelkast, verwarming en lucht, en alle comfort van thuis om jouw verblijf aangenaam en rustgevend te maken. Alle kamers zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een handicap, sommige badkamers hebben ook faciliteiten voor mensen met een handicap.


Natuurhuisje in Loiri Porto San Paolo - Loiri Porto San Paolo - Sardinië - Italië - 3 persoons

Onze comfortabele kamers in dit natuurhuisje hebben een eigen badkamer, eigen ingang, koelkast, verwarming en lucht, en alle comfort van thuis om jouw verblijf aangenaam en rustgevend te maken. Alle kamers zijn gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een handicap, sommige badkamers hebben ook faciliteiten voor mensen met een handicap.


Natuurhuisje in Loiri Porto San Paolo - Loiri Porto San Paolo - Sardinië - Italië - 3 persoons

These comfortable rooms have private bathrooms, private entrance, refrigerator, heating and air, and all the comforts of home to make your stay an enjoyable and restful one. All rooms are easily accessible to disabled people, Some bathrooms also have facilities for the disabled.