Vakantiewoningen in:


Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
 

Nieuw geplaatst

Bekijk deze vakantiewoning
Een Droomvakantie for two (+) aan de Costa Blanca.

Een Droomvakantie for two (+) aan de Costa Blanca.

Costa Blanca

Spanje

Meer informatie


Vakantie POLL

Coronavirus
Gaat u op Vakantie?
Nee
Ja, Nederland
Ja, Buitenland
Ik wacht af


Bekijk resultaten
Version 2.0.9

Elixir - Vanaf € 250.00 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Sorgues - 2 persoons

Drijvende hut Elixir is bereikbaar per boot! Na een paar slagen bereik je het terras en ben je volledig afgesloten van de wereld. Op het programma: turquoise water, uitzonderlijke natuur en liefhebbers van totale ontkoppeling! Het is tijd om alles los te laten ... Het ontbijt is inbegrepen en wordt elke ochtend op de steiger voor je klaargezet. Geniet in alle rust van een heerlijk en ontspannen verblijf!


Jewel - Vanaf € 1839.50 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Fayence - 8 persoons

Deze schitterende villa ligt 4 kilometer buiten het middeleeuwse plaatsje Fayence. De villa ligt in de rustige villa wijk Résidences de L'Aumade en heeft een besloten karakter en biedt veel privacy. De tuin heeft een groot gazon en mooi aangelegde borders. Door de hele villa liggen terracotta kleurige plavuizen op de vloer.


Esme - Vanaf € 929.50 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Puyvert - 7 persoons

Villa Esme ligt in het dorpje Puyvert, op 1,5 km van Lourmarin. De villa is gelijkvloers en geschikt voor 7 personen (9 met slaapbank).


Caprice - Vanaf € 1979.50 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Montauroux - 8 persoons

Deze villa in provençaalse stijl ligt in het dorpje Montauroux en heeft een schitterend uitzicht en een privé zwembad. Montauroux heeft twee verschillende centra; het ene centrum ligt tegen een berg en het andere centrum aan een meer. Villa Caprice is ruim opgezet en ligt op een terrein van 2100 m2 opgebouwd uit fraaie natuurstenen muurtjes, de zogenaamde "Restanques".


Jamie - Vanaf € 260.00 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Sorgues - 2 persoons

Jamie is een romantische en unieke accommodatie voor twee personen. Het is deels ondergronds gelegen met uitzicht op het meer, dat zorgt voor een onvergetelijke en magische beleving. Een verblijf in Jamie is ideaal om tot rust te komen, het is prachtig gelegen middenin de natuur op een eco-vriendelijk park. Het ontbijt wordt iedere ochtend voor je klaar gezet op het terras, zodat je al vroeg van het zonnetje kan genieten.


Gaston - Vanaf € 1119.50 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Puyvert - 7 persoons

Gaston is een villa met studio van 40 m² in de prijs inbegrepen. Tuin met privé zwembad.


Kate - Vanaf € 1319.50 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Villelaure - 9 persoons

Villa Kate ligt in het zuiden van de Vaucluse, nabij de Durance in het dorpje Villelaure. Er is plaats voor 9 personen en de villa heeft een 2700 m2 tuin met privé zwembad en authentieke, houtgestookte pizza-oven.


Idylle - Vanaf € 250.00 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Sorgues - 2 persoons

Deze hut is gebouwd boven het water en lijkt in de lucht te zweven. Verras je geliefde en geniet in luxe van een buitengewoon verblijf. Het ontbijt is inbegrepen en wordt elke ochtend naar je hut gebracht. Geniet in alle rust van een heerlijk en ontspannen verblijf!


Vignes - Vanaf € 1944.50 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Carcès - 5 persoons

Deze charmante Provençaalse villa ligt tussen de wijngaarden net buiten het plaatsje Carcès. Het terrein van 3 hectare is om en rond de villa als tuin aangelegd en voor de rest nog in de oorspronkelijke beboste staat. Het uitzicht bij deze villa is schitterend, overal liggen wijngaarden.


Sidney - Vanaf € 260.00 - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Sorgues - 5 persoons

Sidney is een bijzondere accommodatie voor 5 personen in de Vaucluse, Zuid-Frankrijk. De hut is omringd door de natuur en ligt op een eco-vriendelijk park. Het ontbijt is inbegrepen en wordt iedere ochtend op het terras klaargezet. Een onvergetelijk verblijf, voor het hele gezin!