Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Stoumont - Vanaf € 122.00 - Luik - Stoumont - 2 persoons

Dit Natuurhuisje "Heren van Sfeer nr 76" is vanaf 1 januari 2022 niet meer beschikbaar....zoekt u op deze site naar "Heren van Sfeer nr 43", dit is onze nieuwe locatie !


Natuurhuisje in Stoumont - Vanaf € 58.00 - Luik - Stoumont - 4 persoons

Aankomst kan vanaf 16 uur, vertrek op zondag en op feestdagen is mogelijk tot 's avonds. Vertrek op alle andere dagen ten laatste om 11 uur 's morgens.


Natuurhuisje in Burg-reuland - Vanaf € 82.00 - Luik - Burg-reuland - 4 persoons

Deze boerderij in Eifeler bouwstijl dateert uit 1840 en werd omgebouwd tot een gezellig natuurhuisje. U verblijft in het onderste woondeel met haar authentieke elementen maar dat ook voorzien is van alle moderne comfort. Er zijn twee tweepersoons slaapkamers en een ruime, moderne badkamer met vloerverwarming. Achter het natuurhuisje bevindt zich een grote omheinde tuin met speeltoestel. Deze kan volledig afgesloten worden. Het overdekte terras vergroot de leefruimte aanzienlijk. Vanuit de tuin...


Natuurhuisje in Thirimont/waimes - Vanaf € 72.00 - Luik - Thirimont/waimes - 2 persoons

Een comfortabel natuurhuisje met alle noodzakelijke voorzieningen om het verblijf in en om het huis zo prettig mogelijk te maken. Een volledig ingerichte keuken waarin U na een stevige wandeling, een heerlijke maaltijd kunt bereiden. In de zomer kan er op het terras gegeten worden. Maar de woonkeuken is ook een heerlijke plek om te eten. De living is een plaats waar je kan genieten van het uitzicht op de tuin en het dal van de Ambleve Bad en bedlinnen is aanwezig.


Natuurhuisje in Hockay, stavelot - Vanaf € 99.00 - Luik - Hockay, stavelot - 4 persoons

Dit natuurhuisje is geschikt voor vier personen. Je hebt er de beschikking over twee slaapkamers, een keuken, een badkamer, een gescheiden toilet en een leefruimte met houtkachel. Het huisje wordt verwarmd door twee houtkachels. De architectuur van het huis en tuin is ruimtelijk en rustiek.


Natuurhuisje in Stoumont - Vanaf € 72.00 - Luik - Stoumont - 7 persoons

Ruim en gezellig huisje, prachtig uitzicht op de natuur vanaf het grote terras.


Natuurhuisje in La gleize - Vanaf € 100.00 - Luik - La gleize - 6 persoons

Oude dorpsschool, gebouw uit 1860, met slechts 1 klas omgebouwd tot een soort loft en gebruikt als gîte (grote ruimte van 70 m2). In de gîte zijn 2 extra kamers :


Natuurhuisje in Ottré - Vanaf € 84.00 - Luik - Ottré - 3 persoons

Gezellig huisje aan de rand van het dorp, naast het bos. Alle nodige comfort aanwezig. Ruime tuin. Zeer rustige omgeving. Heerlijke wandelingen.


Natuurhuisje in Herresbach - Vanaf € 60.00 - Luik - Herresbach - 8 persoons

Dit natuurhuis is gelegen in Herresbach, een idyllisch dorpje in de Belgische Eifel. Het huis Is een gerenoveerde voormalige hoeve, met tuin, terras en parkeergelegenheid voor vijf autos. Het huis heeft een totale oppervlakte van 250 m², de tuin een oppervlakte van 500 m² met ruim uitzicht. Het natuurhuis is zeer comfortabel, met volledig nieuw geïnstalleerde keuken, centrale verwarming en slaapkamers om onze gasten te verwennen op een goede nachtrust met kwaliteitsvolle boxsprings. De...


Natuurhuisje in Sippenaeken - Vanaf € 75.00 - Luik - Sippenaeken - 6 persoons

Dit ruime natuurhuisje met een grote tuin en terras heeft een prachtig uitzicht op het Vijlenerbos en het 3 -landenpunt. 2 slaapkamers hebben een eigen badkamer. Tevens zijn er 2 losse badkamers. De prijs is gebaseerd op 2 personen per slaapkamer. Er geldt een een toeslag van € 25,= pp voor boekingen met 1 persoon per slaapkamer (indien mogelijk). Mbt tot opmaak van de bedden : standaard leveren we gratis het Self service pakket ; dekbedden en kussens zijn aanwezig. U neemt zelf de...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >>