Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Calice Ligure - Calice Ligure - Ligurië - Italië - 6 persoons

Chalet is gelegen in de natuur van de Ligurische heuvels in de context van Seeds of Growth, een holistisch centrum voor Yoga shiatsu massages en verschillende disciplines.


Natuurhuisje in Orco Feglino - Orco Feglino - Ligurië - Italië - 8 persoons

Dit natuurhuis, is gevestigd in een van de 5 historische landelijke boerderijen op het grondgebied van Orco Feglino, in de buurt van Finale Ligure, in de provincie Savona. Het bouwwerk, opgetrokken uit steen en kleimortels die het zijn oorspronkelijke okerkleur geven, steekt af tegen de groene achtergrond van het eeuwenoude kastanjebos dat het omringt.


Natuurhuisje in Beverino - Beverino - Ligurië - Italië - 4 persoons

Ze zijn een paar boeren en we produceren groenten, fruit en biologische olie. Ze hebben veel dieren zoals honden, katten, paarden, schapen, geiten en kippen. Zij zijn vegetariërs en daarom koken ze ook voor hun kleine restaurantje alleen vegetarische maaltijden. Zij serveren, voor degenen die dat wensen, ontbijt en diner die niet in de prijs zijn inbegrepen en die met de hand worden gemaakt met biologische producten van de boerderij of het gebied. Zij ontvangen in hun huis, een oude boerderij...


Natuurhuisje in Castel Vittorio - Castel Vittorio - Ligurië - Italië - 4 persoons

Dit fijne natuurhuisje ligt op 750 meter hoogte in het achterland van de Bloemenriviera. Het is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 4 personen. Maar het mooiste? Het uitzicht over glooiende bergen met aan de einder: de Middellandse zee.


Natuurhuisje in pietra ligure - pietra ligure - Ligurië - Italië - 2 persoons

bijzondere aanhangwagen omgetoverd tot een heerlijke mini-casette omringd door de natuur in een privé-park met ezels en paarden. Essentieel, intiem, afgewerkt met badkamer binnenin, wastafel en slaapbank. Binnen het park is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de barbecue en het ontbijt en op verzoek ook van de lunch en het diner.


Natuurhuisje in Volastra - Volastra - Ligurië - Italië - 2 persoons

In het hart van de Cinque Terre bevindt zich in Volastra op een panoramische positie met uitzicht op de zee dit natuurhuisje. In het hart van het Cinque Terre National Park, dat door de UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Met zijn tien kamers met uitzicht op Manarola is omgeven door terrassen, olijfbomen en wijngaarden. Het hotel biedt zijn gelukkige gasten een authentiek uitzicht op de Cinque Terre.


Natuurhuisje in Carro - Carro - Ligurië - Italië - 4 persoons

Gelegen in Val di Vara op 550 mt. afstand van de B&B il pergolo biedt 2 tweepersoonsslaapkamers 2 privé-badkamers 2 badkamers 1 kitchenette. Het is 40 minuten van de 5 landen. Gratis parkeren en internet. Ruimte geschikt voor ontspanning.


Natuurhuisje in Isolabona - Isolabona - Ligurië - Italië - 6 persoons

Onze boerderij is gelegen in een weelderig en rustig landschap, in een gebied dat bekend staat om zijn wateren en kuuroorden, in een gebied van grote archeologische en architectonische waarde, in een rustige locatie die een prachtig panoramisch uitzicht biedt in het heuvelgebied. is een designstructuur die wordt gekenmerkt door aandacht voor detail.


Natuurhuisje in Beverino - Beverino - Ligurië - Italië - 2 persoons

Wij zijn een paar boeren en we produceren biologische groenten, fruit en olie. We hebben veel dieren zoals honden, katten, paarden, schapen, geiten en kippen. Wij zijn vegetariërs en daarom koken we ook voor ons kleine restaurantje alleen vegetarische maaltijden. Wij serveren, voor degenen die dat wensen, ontbijt en diner die niet in de prijs zijn inbegrepen en die met de hand worden gemaakt met biologische producten uit de geschiedenis of van het gebied. Wij ontvangen in ons huis, een oude...


Natuurhuisje in Castelvittorio - Castelvittorio - Ligurië - Italië - 4 persoons

Dit pittoreske natuurhuisje wordt omringd door een 3000 m2 grote tuin met gezellige terrassen en prachtige olijfbomen. Het huisje ligt in de onbedorven streek Ligurië, aan de grens van Frankrijk. Je hebt een schitterend uitzicht over de Ligurische bergen en heuvels. Vanaf hier kijk je in de verte op het middeleeuwse dorp Baiardo. Het huisje bestaat uit twee verdiepingen. Voor de slaapkamers en badkamer moet een stenen trap buitenom worden genomen. Beneden zijn twee gezellige kleine...