Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Pontevedra - Pontevedra - Galicië - Spanje - 7 persoons

Het huis is zeer comfortabel en heeft ruimte buiten. Dichtbij de stad-10km


Natuurhuisje in A Dornela - A Dornela - Galicië - Spanje - 6 persoons

Huis in een unieke omgeving in de natuur


Natuurhuisje in O Saviñao - O Saviñao - Galicië - Spanje - 6 persoons

Dit is een comfortabel natuurhuisje met tuinen in het hart van de Ribeira Sacra, op slechts 43 kilometer van de stad Ourense, tussen Chantada en Monforte de Lemos. Het heeft verwarming, wasmachine, TV, DVD-speler, muziekinstallatie, gezelschapsspelen en boeken, evenals een parkeerplaats in de kelder van het huis zelf, perfect voor een paar dagen van rust en ontspanning.


Natuurhuisje in Tomiño - Tomiño - Galicië - Spanje - 6 persoons

Dit natuurhuisje is gebouwd in de traditionele Galicische bouwstijl. Vanuit de woonkamer en het terras kunt u genieten van het uitzicht op de heuvels in Portugal, aan de overkant van de rio Miño. Aan de achterkant van het huis en tuin kijkt u op wijngaarden. Het huis is ruim opgezet met een moderne keuken, woonkamer, 4 slaapkamers en 2 badkamers.


Natuurhuisje in CARBALLEDO - CARBALLEDO - Galicië - Spanje - 6 persoons

Het natuurhuisje heeft twee kamers met tweepersoonsbedden. Het heeft ook twee grote banken en twee badkamers. Er is een terras met barbecue.


Natuurhuisje in Lourenza - Lourenza - Galicië - Spanje - 2 persoons

Het natuurhuisje heeft twee kamers met badkamer die individueel gehuurd kunnen worden.


Natuurhuisje in A Lama - A Lama - Galicië - Spanje - 6 persoons

Het natuurhuisje is een traditioneel berghuis gelegen in een charmant klein landelijk dorpje. Aanbevolen door reizigers die op zoek zijn naar stilte en rust in een natuurlijke omgeving. Het is een volledig gehuurde onafhankelijke accommodatie, met een capaciteit voor maximaal 6 personen. Het heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en keuken. Het huis gebruikt elektrische energie van zonnepanelen.


Natuurhuisje in San Sadurniño - San Sadurniño - Galicië - Spanje - 5 persoons

Nieuw gebouwd natuurhuisje in San Sadurniño (GALICIA) volledig uitgerust en met een perceel van 10200m om zich los te maken van de routine en te genieten van de natuur.


Natuurhuisje in Mazaricos - Mazaricos - Galicië - Spanje - 8 persoons

Een gerestaureerd huis in het midden van een verlaten dorp, een zeldzame luxe voor diegenen die de stress van zich af willen schudden. Het dorp Loureiro, dat gered is van de verwaarlozing, wordt gekenmerkt door een totale afwezigheid van geluidshinder, met uitzondering van de natuurlijke omgeving die het dorp omringt. De charme van het binnenland van Galicië zonder de zee te verloochenen. Slechts 15 minuten van de stranden van Carnota en Ría de Muros.  


Natuurhuisje in Ortiguiera - Ortiguiera - Galicië - Spanje - 2 persoons

Gelegen in de hoge landen van Galicië dit stenen pand gebouwd in 1790 biedt comfort vrede en rust aan all.An ideale plek om te ontspannen en te genieten van het zijn in de natuur.Each eigenschap uitgerust met een eigen keuken om u te laten ervaren van de geneugten van het koken met kwaliteit Galicische producten. Elke woning heeft zijn eigen patio en er is een gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op de riviermonding en het strand van het nabijgelegen stadje Ortiguiera. Er zijn biologische...