Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Entrambasaguas - Entrambasaguas - Cantabrië - Spanje - 5 persoons

Vrijstaande cottage met een omheinde tuin van 5000 m2. Prachtige uitzichten op de omliggende velden en heuvels. Ideaal om tot rust te komen. Gelegen in het rustige Riaño (Solórzano) Cantabrië.


Natuurhuisje in Miera - Miera - Cantabrië - Spanje - 2 persoons

Dit natuurhuisje is een volledig transparant bubbelhotel midden in de natuur, met een privé jacuzzi in de omheinde tuin. Overdag bied de bubbel een panoramisch uitzicht op de vallei en 's nachts droomt u in het kingsize hemelbed onder het licht van de sterren.


Natuurhuisje in Queveda - Queveda - Cantabrië - Spanje - 6 persoons

Nieuw gebouwd vakantiehuis met prachtig uitzicht en absolute rust. Natuurhuisje voorzien van alle comfort, WIFI aansluiting, Smart TV, huisdieren toegestaan, met optie tot zwembad. Voor meer informatie over prijzen bel even. Maximaal 6 personen.


Natuurhuisje in La Carcoba - La Carcoba - Cantabrië - Spanje - 3 persoons

Dit natuurhuisje is een luxueuze boomhut, gebouwd rond drie Essen, een inheemse boomsoort typisch voor deze regio. De grote panoramische ramen bieden een ongelooflijk uitzicht op de vallei en omliggende bergen. De dome telt twee verdiepingen en is perfect voor een romantisch weekendje weg. Boven is een ruime slaapkamer met een zitgedeelte en een ontbijthoek met Nespresso apparaat. De tuin heeft iets magisch, is geheel privé en omringd door bos. Koken doe je op de gasbarbecue met zijbrander,...


Natuurhuisje in Entrambasaguas - Entrambasaguas - Cantabrië - Spanje - 4 persoons

Een magische plek om te zijn, te voelen, te delen en los te laten. Een ruimte vergelijkbaar met geluk


Natuurhuisje in Lon - Camaleño - Lon - Camaleño - Cantabrië - Spanje - 2 persoons

Het huisje combineert de traditionele esthetiek van de overwintering van de Liebana-vallei met het comfort van het moderne leven. Het huis ligt in de bergen, geïsoleerd, op 2 km van Lon - Camaleño. De toegang is via bergwegen alleen geschikt voor 4x4 voertuigen.


1 |