Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Pompei sud - Pompei sud - Campanië - Italië - 4 persoons

Hallo, ik woon op het platteland en ik ben een milieuactivist die gedachten materialiseert. Mijn huis is artistiek en staat open voor mijn natuurminnende gasten. Hallo, ik woon op het platteland en ik ben een milieuactivist die gedachten materialiseert. Mijn huis is artistiek van aard en staat open voor mijn natuurminnende gasten.


Natuurhuisje in Sant'Angelo Dei Lombardi - Sant'Angelo Dei Lombardi - Campanië - Italië - 8 persoons

Villa gelegen in een prachtige en pittoreske heuvel, ontspannen en voorzien van alle comfort in zomer en winter.  


Natuurhuisje in SAN GIOVANNI A PIRO - SAN GIOVANNI A PIRO - Campanië - Italië - 3 persoons

Houten huis in een koele en rustige plaats. het is ongeveer 2 km van de zee van Scario in Cilento. Neem contact met mij op voordat u reserveert voor verdere uitleg.


Natuurhuisje in Caprioli - Caprioli - Campanië - Italië - 6 persoons

De villa is omgeven door olijfbomen en ligt op een paar minuten van de zee.  De Villa is omgeven door een smpio tuin in bloei van rozen, lavendel, en vetplanten. Gazon met pergola om Cilento producten te proeven.


Natuurhuisje in Casertavecchia - Casertavecchia - Campanië - Italië - 7 persoons

De structuur brengt terug in een oude, middeleeuwse dimensie, evenals het hele dorp dat slechts 150 inwoners telt. Gelegen in een gedecentraliseerde positie, geniet het van extreme rust en stilte, ideaal om volledig te ontspannen.  


Natuurhuisje in Massa Lubrense - Massa Lubrense - Campanië - Italië - 6 persoons

La casa è in un contesto di giardino sorrentino. Olivi, vite, limoni, fichi, gelsi, erbe aromatiche. Il mare si raggiunge a piedi in una caletta rocciosa da casa in 20 minuti. bellissiimo per snorkeling. escursioni a ieranto, sentiero degli dei e regina giovanna al capo di Sorrento


Natuurhuisje in Località Infreschi Parco Naturale Cilento - Località Infreschi Parco Naturale Cilento - Campanië - Italië - 5 persoons

Natuurhuisje van 60 m². plus ongeveer 300 m². tuin. Het bestaat uit: 2 slaapkamers voor een totaal van 6 bedden, 1 badkamer met douche, keuken.


Natuurhuisje in Serre - Serre - Campanië - Italië - 6 persoons

This 3 bedroom modern and comfortable mountain cottage is located between Serre and Postiglione and has a wonderful view on the bay. It has a very large patio and enjoys a 7x4 - 1.80 metre deep (on both sides) swimming pool. The house is located down a private road off the main road. This nature house can host up to 6 people. ITALIAN: Questo moderno e confortevole cottage di montagna con 3 camere da letto si trova tra Serre e Postiglione e ha una splendida vista sulla baia. Ha un patio molto...


Natuurhuisje in San Salvatore Telesino - San Salvatore Telesino - Campanië - Italië - 4 persoons

Het huis is gelegen op het platteland en de kamers zijn geschikt voor zowel koppels als individuen die reizen voor plezier, zaken en om te leren over de geschiedenis, cultuur en eten van deze fascinerende hoek van Campanië in Zuid-Italië. In het huis worden verschillende talen gesproken voor de culturele uitwisseling georganiseerd in samenwerking met wereldwijde verenigingen zoals Work-away en WWOOOF. Het huis maakt deel uit van een grote tuin waar het mogelijk is om workshops biologische...


Natuurhuisje in Marina di Camerota - Marina di Camerota - Campanië - Italië - 4 persoons

Gerenoveerd landelijk gebouw met uitzicht op zee, bestaande uit: slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer, woonkamer met slaapbank, keuken, eettafel en open haard. Vloerverwarming en -koeling. Ruime buitenveranda met barbecue, houtoven en eettafel. Het gebouw is omgeven door mediterrane vegetatie en biedt een rustig en ontspannen verblijf.