Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Tinchi fraz.di Pisticci - Tinchi fraz.di Pisticci - Basilicata - Italië - 5 persoons

Villa gelegen in een context van rust en stilte omgeven door groen en olijfgaarden, met een aangrenzende moestuin met seizoensgebonden groenten en fruit! Grote tuin met gazon, palmen en wilgen, barbecueplaats met houtoven!


Natuurhuisje in Palo del colle - Palo del colle - Basilicata - Italië - 4 persoons

Dit natuurhuisje is een oase omgeven door olijfbomen. Rijk aan plaatsen om te bezoeken en met verschillende dieren om van te houden en te houden.


Natuurhuisje in San Nicola, Moliterno (PZ) - San Nicola, Moliterno (PZ) - Basilicata - Italië - 7 persoons

Bijgebouwen van 90 vierkante meter op twee niveaus, met eigen oprit, ruime overdekte kennel en omheinde tuin van 4000 vierkante meter, met dubbele onbedekte parkeergelegenheid (andere autos kunnen op het terrein worden geparkeerd). De begane grond bestaat uit: Entree, keuken met open haard, ruime badkamer met bad en wasmachine, woonkamer met TV, open haard en slaapbank. Een interne trap leidt naar boven, als volgt: hal, badkamer met douche en tweede wasmachine, slaapkamer met uitzicht op de...


Natuurhuisje in Sasso di Castalda - Sasso di Castalda - Basilicata - Italië - 8 persoons

Geniet van een nieuwe kijk op de natuur en beleef elke keer opnieuw dit plezier. Kom dichterbij de natuur voor een uur, een hele dag of een week en beleef dit alsof de aarde, de zon en de bloemen je toebehoren!!Kom ons opzoeken daar waar het leven stiller en rustgevend is, waar het verstrijken van de tijd een lange bezinningspauze is, enkel op het ritme van de natuur. Geniet van onze comfort geheel gewijd aan uw welzijn.


Natuurhuisje in Picerno - Picerno - Basilicata - Italië - 7 persoons

Boerderij omgeven door de natuur, in een unieke, rustige en ontspannende omgeving, volledig gerenoveerd en met alle comfort. Op de begane grond grote woonkamer met bank, tafel, open haard en TV, grote keuken (met vaatwasser), badkamer en wasruimte. Op de bovenverdieping een gang met kasten en 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer met douche: een eenpersoonsslaapkamer, een tweepersoonsslaapkamer en een driepersoonsslaapkamer (met optie voor een vierde bed), allemaal met raam of balkon.


1 |