Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Castelsaraceno - Castelsaraceno - Basilicata - Italië - 4 persoons

Het chalet ligt op enkele kilometers van het stadscentrum, langs een kleine gemeentelijke weg die naar de provinciale weg leidt, ondergedompeld in een olijfboomgaard met privé-zwembad en speeltuin.


Natuurhuisje in Tinchi Fraz.di Pisticci - Tinchi Fraz.di Pisticci - Basilicata - Italië - 5 persoons

Villa gelegen in een context van rust en stilte omgeven door groen en olijfgaarden, met een aangrenzende moestuin met seizoensgebonden groenten en fruit! Grote tuin met gazon, palmen en wilgen, barbecueplaats met houtoven!


Natuurhuisje in Sasso Di Castalda - Sasso Di Castalda - Basilicata - Italië - 8 persoons

Geniet van een nieuwe kijk op de natuur en beleef elke keer opnieuw dit plezier. Kom dichterbij de natuur voor een uur, een hele dag of een week en beleef dit alsof de aarde, de zon en de bloemen je toebehoren!!Kom ons opzoeken daar waar het leven stiller en rustgevend is, waar het verstrijken van de tijd een lange bezinningspauze is, enkel op het ritme van de natuur. Geniet van onze comfort geheel gewijd aan uw welzijn.


Natuurhuisje in Palo Del Colle - Palo Del Colle - Basilicata - Italië - 4 persoons

Dit natuurhuisje is een oase omgeven door olijfbomen. Rijk aan plaatsen om te bezoeken en met verschillende dieren om van te houden en te houden.


Natuurhuisje in Picerno - Picerno - Basilicata - Italië - 7 persoons

Boerderij omgeven door de natuur, in een unieke, rustige en ontspannende omgeving, volledig gerenoveerd en met alle comfort. Op de begane grond grote woonkamer met bank, tafel, open haard en TV, grote keuken (met vaatwasser), badkamer en wasruimte. Op de bovenverdieping een gang met kasten en 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer met douche: een eenpersoonsslaapkamer, een tweepersoonsslaapkamer en een driepersoonsslaapkamer (met optie voor een vierde bed), allemaal met raam of balkon.


1 |