Vakantiewoningen in:


Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
 

Nieuw geplaatst

Bekijk deze vakantiewoning
Een Droomvakantie for two (+) aan de Costa Blanca.

Een Droomvakantie for two (+) aan de Costa Blanca.

Costa Blanca

Spanje

Meer informatie


Vakantie POLL

Coronavirus
Gaat u op Vakantie?
Nee
Ja, Nederland
Ja, Buitenland
Ik wacht af


Bekijk resultaten
Version 2.0.9

Le Loft - Vanaf € 679.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montluçon - 8 persoons

Deze bijzondere woning ligt in de stad Montluçon, een prachtige stad vol met herinneringen aan het verleden. Dit vakantiehuis is gelijkvloers en door de ruime woonkamer doet het zijn naam eer aan.


Le Mûrier - Vanaf € 484.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Domaize - 4 persoons

Ervaar de charme van vakantiehuis Le Mûrier, rustig gelegen tussen weiden en oude boomgaarden. U zult zich al snel thuis voelen in dit volledig gerenoveerde dorpshuis, waarbij rekening is gehouden met de oorspronkelijke architectuur en de omgeving. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt.


Tardes - Vanaf € 418.60 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montaigut - 4 persoons

Vakantiehuis Tardes is geschikt voor 4 personen. Het is gebouwd in een voormalige hooizolder en ligt aan de achterzijde van een boerderij. Er is een boek beschikbaar met toeristische informatie over de bezienswaardigheden en activiteiten van de omgeving.


Tartasse - Vanaf € 418.60 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montaigut - 5 persoons

Dit 5-persoons vakantiehuis ligt aan de achterzijde van een boerderij en is gebouwd in de voormalige hooizolder. Er is een huisboek met diverse uitstapjes en bezienswaardigheden beschikbaar zodat je direct de omgeving kunt gaan verkennen.


Croix du Pin - Vanaf € 949.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Céaux-d'Allègre - 9 persoons

Vakantiehuis Croix du Pin staat in Chambarel, een schilderachtig gehuchtje vlakbij Allègre en St. Paulien. Voorheen was dit een oude boerderij, maar deze is volledig gerenoveerd tot een geweldig vakantiehuis met verwarmd zwembad.


Fleuri - Vanaf € 389.30 - Auvergne-Rhône-Alpes - Meilhaud - 4 persoons

Dit mooie vakantiehuis ligt in een rustige streek en wordt omgeven door prachtige bloemen en een schitterende natuur. Het ligt op het hoogste punt van het dorpje waardoor u een schitterend uitzicht over het landschap heeft.


Bouron - Vanaf € 418.60 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montaigut - 2 persoons

Bouron is een tweepersoons vakantiehuisje en toegankelijk voor mensen die mindervalide zijn of een rolstoel gebruiken.


Chalet de Pêche - Vanaf € 474.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Sallèdes - 4 persoons

Dit knusse chalet is perfect voor iedereen die van natuur, rust en vissen houdt. Chalet de Pêche is gelegen op een privé terrein van 1,5 hectare in een bosrijke omgeving, aan een visvijver van 8000m². Je kunt vissen op karpers tot wel 20 kg. Gelieve de karpers wel weer terug te zetten. Op het terrein staat nog een tweede, identiek chalet. De chalets kunnen los van elkaar, maar ook samen gehuurd worden, zodat deze ruimte bieden tot 8 personen. Dit zijn de enige chalets op het terrein.


Les Garriaux - Vanaf € 404.50 - Auvergne-Rhône-Alpes - Marcillat - 2 persoons

In de uitlopers van het Massief Centraal ligt dit, geheel gerenoveerde, comfortabele vakantiehuis met uitzicht aan vrijwel alle kanten, in een klein gehuchtje. Het huis is vrijstaand en rustig gelegen op een heel groot terrein. Een schaduwterras is beschikbaar. Het huis is smaakvol en zeer comfortabel ingericht met een volledige inventaris. Er zijn boeken (Ned en Frans) en spelletjes aanwezig. Er zijn ook buitenspelen zoals jeu de boules ballen, badminton en een pingpongtafel aanwezig. In de...


Sioullet - Vanaf € 408.60 - Auvergne-Rhône-Alpes - Montaigut - 2 persoons

Sioullet is een 2 persoons vakantiehuis, gelegen aan de voorzijde van de boerderij en heeft een eigen ingang. Er is een groot omheind speelveld waar de honden heerlijk kunnen ravotten en er staan verschillende hondenspeeltoestellen.