Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Natuurhuisje in Pingjum

Natuurhuisje in Pingjum

Land:Nederland
Plaats:Pingjum
Streek:Friesland
Max. aantal personen:5
Prijs per week vanaf: € 140.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving vakantiewoning

Contactloos verblijf

Gastenverblijf met privé sauna en hottub, eigen voordeur en terras. Het verblijf heeft een grote tuin met pony's, een trampoline en veel speelruimte. Tijdens de zomermaanden is er een zwembad van 5 x 10 meter
Gastenverblijf met prive sauna en hottub eigen voordeur en terras. Grote tuin met pony's. Trampoline en veel speelruimte. Zomermaanden met zwembad 5 x 10 meter. 4 pits inductie kookplaat, vaatwasser. Koffiezet apparaat (Dolce Gusto). Hete luchtoven. Vloerverwarming. 1e slaapkamer met bed (160x2.00). 2e slaapkamer bed ( kun je 2 persoonsbed van maken) en vide met 2 persoonsbed (160x2.00). Mogelijkheid om te vissen in de tuin. Sauna en hottub in de tuin te huren gebruik per dag 75,- (2 aaneengesloten dagen €120,-). Alleen hottub of sauna huren 47,50 per dag. U krijgt een uitleg voor het warm stoken van de hottub en sauna. De hottub heeft 2 a 3 uur nodig om op te warmen. De sauna heeft 1 a 2 uur nodig om op te warmen. Bij vorst kan er geen gebruik gemaakt worden van de hottub.

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over deze particuliere vakantiewoning kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze vakantiewoning is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina