Vakantiewoningen in:


Uitgebreid zoeken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Zwembad:
 

Laatst geplaatst

Bekijk deze vakantiewoning
Rudi

Rudi

Heel Slovenie

Slovenië

Meer informatieLa bella vista

La bella vista

Land:Italië
Plaats:Luino (Brezzo di Bedero)
Streek:Lombardia
Telefoonnummer:06-15274037
Accommodatie:Vakantiehuis met panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore
Accommodatietype:Bungalow
Woning:60 M2
Oppervlakte perceel:300 M2
Max. aantal personen:6
Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Prijs per week vanaf: € 450.00
Bekeken:2246 keer

EXTRA INFORMATIE

Internet:Ja

Omschrijving vakantiewoning

Ons heerlijke vakantiehuis 'La Bella Vista' (A58) met panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore en de Alpen, ligt aan de rand van het vakantiepark 'Villaggio Olandese' bij Luino. Het huis heeft een rustige ligging, grote tuin met veel privacy en een eigen parkeerplaats. Gratis WiFi.
Op nog geen 1000 kilometer vanaf Utrecht, in een heerlijk submediterraan klimaat met palmen en oleanders, bevindt u zich in een ideale vakantieomgeving. (Berg)wandelen, watersport, strandjes, steden (o.a. Milaan, Varese, Lugano, Locarno), eilanden, schilderachtige dorpjes, oude kerken, botanische tuinen, etc. Het is allemaal mogelijk. En wilt u eens een dagje ‘thuis’ blijven, dan kunt u op uw eigen terras genieten van het uitzicht, zwemmen in het zwembad, een wandeling maken vanuit het park en ’s avonds in het restaurant genieten van een heerlijke pizza of pasta. Meer informatie, prijzen en beschikbaarheid vindt u op onze website (www.onshuisinitalie.nl) en Facebookpagina (www.facebook.com/vakantiehuislabellavista). U mag ook altijd mailen (info@onshuisinitalie.nl) of bellen (06-15274037).

Neem contact op met de verhuurder

Om deze vakantiewoning te boeken kunt u contact opnemen met de eigenaar door op onderstaande knop te klikken, bovenaan de pagina de eigen website van de verhuurder bezoeken, of telefonisch contact op te nemen.

Contact opnemen

Terug naar overzichtspagina