Like ons op Facebook

Uitgebreid zoeken

Land:
Regio:
Personen:
Zwembad:
 

Nieuwste woning

Bekijk meer info
La bella vista

La bella vista

Lombardia

Italie

Meer informatieLa bella vista

La bella vista

Land:Italie
Plaats:Luino (Brezzo di Bedero)
Streek:Lombardia
Accommodatie:Vakantiehuis met panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore
Accommodatietype:Bungalow
Woonruimte:60 M2
Oppervlakte:300 M2
Max. aantal personen:6
Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Prijs vanaf: € 450.00
Bekeken:432 keer

EXTRA INFORMATIE

Internet aanwezig:Ja
Zwembad:Ja

OMSCHRIJVING

Ons heerlijke vakantiehuis 'La Bella Vista' (A58) met panoramisch uitzicht op het Lago Maggiore en de Alpen, ligt aan de rand van het vakantiepark 'Villaggio Olandese' bij Luino. Het huis heeft een rustige ligging, grote tuin met veel privacy en een eigen parkeerplaats. Gratis WiFi.
Op nog geen 1000 kilometer vanaf Utrecht, in een heerlijk submediterraan klimaat met palmen en oleanders, bevindt u zich in een ideale vakantieomgeving. (Berg)wandelen, watersport, strandjes, steden (o.a. Milaan, Varese, Lugano, Locarno), eilanden, schilderachtige dorpjes, oude kerken, botanische tuinen, etc. Het is allemaal mogelijk. En wilt u eens een dagje ‘thuis’ blijven, dan kunt u op uw eigen terras genieten van het uitzicht, zwemmen in het zwembad, een wandeling maken vanuit het park en ’s avonds in het restaurant genieten van een heerlijke pizza of pasta. Meer informatie, prijzen en beschikbaarheid vindt u op onze website (www.onshuisinitalie.nl) en Facebookpagina (www.facebook.com/vakantiehuislabellavista). U mag ook altijd mailen (info@onshuisinitalie.nl) of bellen (06-15274037).

Kaart

Neem contact op met de verhuurder

Om deze accommodatie te boeken kunt u contact opnemen met de eigenaar door op onderstaande knop te klikken, of telefonisch contact op te nemen met de verhuurder. Het telefoonnummer van de verhuurder kunt u bovenaan de pagina vinden.

Contact opnemen

Terug naar overzichtspagina