Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Regio:
Maximaal Personen:
Huisdieren:
Met Zwembad:
 

Het aanbod wordt steeds uitgebreid, echter...

Er zijn momenteel nog geen Particuliere Vakantiewoningen beschikbaar in frankrijk.

<< Vorige | 1 ... |

Vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiewoning huren in Frankrijk.

Niets leuker dan het huren van een Particuliere Vakantiewoning in Frankrijk, van een eenvoudig boerderijtje, gite, chalet of vakantiehuisje tot een luxe villa met zwembad. Even weg van de drukte en genieten in een van de vele vakantiewoningen glegen op de mooiste plekjes in Frankrijk. Voor uw vakantie in Frankrijk kunt u uw keuze maken uit vakantiehuisjes, gîtes, chambres d,hôtes, villa,s, bungalows, chalets, enz. Frankrijk is een groot land met een gevarieerd landschap, of u nu houdt van bos, strand, heuvels of bergen, alles is er te vinden. Genieten van het mooie land, de Franse keuken, de heerlijke wijnen, een perfect vakantieverblijf kunt u hier vinden. Heel veel mooie vakantiewoningen, allemaal in Frankrijk gelegen en te huur voor uw vakantie.  Frankrijk is groot, en na Rusland en Oekraïne het grootste land van Europa.
De bevolkingsdichtheid is maar een kwart van die van Nederland, vandaar op veel plaatsen een uitgestrekt platteland met veel ruimte.
Je kunt jaren lang naar Frankrijk gaan maar je raakt nooit uitgekeken, steeds zult u weer nieuwe streken en dingen ontdekken.
Er is veel natuurschoon in een enorm afwisselend landschap, en drie verschillende klimaatzones, hoe zuidelijker hoe warmer het wordt.
Voor degene die van wijn houden, die komen volop aan hun trekken.
Frankrijk is het vakantieland voor een gezinsvakantie, grote zandstranden, prachtige natuurgebieden, moderne badplaatsen en veel culturele activiteiten.
Het aanbod van vakantiehuizen is groot, of u keuze nu een appartement, villa of gite is. De regio’s Normandië, Bretagne, Rhône-Alpes, Aquitaine, Provence-Alpes en Provence-Alpes-Cote d’Azur zijn de populairste vakantiebestemmingen binnen Frankrijk.